• De siste to ukene før oppholdet skal du ikke ha vært i nær kontakt (mindre enn 2 meters avstand) i mer enn 15 minutter sammenhengende med en person som er bekreftet syk med covid-19.
 • Dersom du har hatt feber eller luftveissymptomer de siste 7 dagene før oppholdet starter skal du ikke møte til opphold, men ta kontakt med Valnesfjord Helsesportsenter per telefon.

Ved ankomst må alle pasienter/ledsagere fylle ut et egenerklæringsskjema. Spørsmålene ser du under her. For å kunne gjennomføre opphold hos oss må du svare nei på alle spørsmål. Hvis du på forhånd vet at du kommer til å svare ja på et eller flere spørsmål ber vi deg om å ta kontakt med oss på forhånd slik at vi kan få avklart om du kan komme på opphold.
 

 1. Har du, siste 10 dager reist eller mellomlandet i et land/område som var omfattet av karanteneplikten («rødt område»)?
   
 2. Har du, siste 10 dager reist eller mellomlandet i et land/område som på utreisetidspunktet ikke var omfattet av karanteneplikt («grønt område»), men som under reisen endret risiko til land som omfattes av karanteneplikt («rødt område»)?
   
 3. Har du, siste 10 dager reist til et land/område utenfor Norden som ikke er omfattet av karanteneplikt («grønt område»)?
   
 4. Har du, siste 10 dager vært i nærkontakt med person som er kjent smittet med Korona?
   
 5. Har du symptomer som nedsatt lukt- og/eller smaksans, halsvondt, feber eller hoste?

Har du spørsmål? 

Ta kontakt med smittevernansvarlig ved VHSS, tlf. 75602530 / epost: Ida.Tjeldberg@vhss.no eller klinikksjef tlf. 75602590 / epost: Elisabeth.Johannessen@vhss.no