Vi ber om at du følger de generelle hygieneanbefalinger fra FHI. Det betyr at vi ber DEG om å:

  • Utføre minst 5 grundige håndvask med såpe daglig. Dersom såpe og vann ikke er tilgjengelig kan du bruke hånddesinfeksjon/Antibac. 
  • I størst mulig grad forsøke å holde hendene unna munn/ansikt.
  • Bruke papirlommetørkle som du kaster etter bruk.
  • Ikke håndhilse eller klemme hverandre. Hils med et smil J
  • Unngå unødvendig kontakt med flater som dørhåndtak, bordplater, skjermer mm.
  • Holde minimum 2 meters avstand til andre personer som ikke tilhører din gruppe.

Videre gjelder følgende smittevernregler på VHSS: 

Ved gruppeaktiviteter innendørs og utendørs ber vi deg om å overholde regelen om 2 meters avstand til andre personer som ikke tilhører din gruppe.

Ved bruk av treningsapparatene så skal disse vaskes/sprites av før og etter bruk.

VHSS har innført besøksforbud, kun virksomhetskritiske besøk tillates. Alle slike besøk skal være avtalt på forhånd.

Vi tillater ikke permisjoner i ukedager eller helg. Unntaksvis kan det gis dispensasjon etter søknad.

Vi ønsker ikke at våre pasienter skal forlate institusjonen for å dra på butikk under oppholdet. Trenger du noe, eller har glemt noe så gi beskjed til oss, så skal vi prøve å ordnde det. Vi har også et tilbud hvor vi tar opp bestillinger og drar på butikk og handler en gang i uka.

Du kan absolutt gå turer utendørs under oppholdet, men velg da helst turer til steder hvor det praktisk lar seg gjennomføre å holde 2 meters avstand til andre personer.

Dersom du får feber og/eller luftveissymptomer under oppholdet, men også andre symptomer hvor vi mistenker at du kan være smittet av Covid- 19, så vil du enten bli sendt hjem eller du vil bli satt i karantene på rommet ditt på VHSS til prøvesvar foreligger (1-2 døgn). Om du blir sendt hjem eller satt i karantene på VHSS vil bli vurdert individuelt i forhold til bla symptomer og reiseavstand/- måte.

 

Har du spørsmål? 

Ta kontakt med smittevernansvarlig ved VHSS, tlf. 75602530 / epost: Ida.Tjeldberg@vhss.no eller klinikksjef tlf. 75602590 / epost: Elisabeth.Johannessen@vhss.no