Været

 • YR.no kan du følge med på hvordan været er hos oss til enhver tid.
 • Storm.no viser også været med årsoversikt over gjennomsnittstemperaturer.

Føret

 • Skispor
  Lysløypa i tilknytning til VHSS prepareres med tanke på behovene til våre pasienter og vedlikeholdes av vår tekniske avdeling. Tidvis vil også Valnesfjord IL kjøre løypene. Alle er selvsagt velkommen til å bruke våre skiløyper. Det er inngått partnerskapsavtale mellom VHSS, Valnesfjord IL og Fauske kommune om løypekjøring Fridalen - Sætervannet gjeldende i  perioden 1. februar - 1. mai. Løypene blir primært kjørt inn mot helger, i vinterferie og påske av medlemmer av Valnesfjord IL.

  For tenning av lys i lysløypa er det en grønn knapp på veggen til "tidtakerbua" ved skistallen. Ved aktivering av denne vil lysløypa tennes for 2 timer.

  Skisporet.no kan du både finne ut hvilke løyper som kjøres og når de sist ble kjørt.
   
 • Alpint
  VHSS har kun en liten øvingsbakke med pulktrekk. Trekket kjøres kun ved aktivitet med pasienter, men alle er velkommen til å bruke anlegget på fritiden.

  Slalåmbakken i nærheten av institusjonen tilhører og driftes av Norsk Caravan Club. Opplysninger om denne kan få ved å kontakte siden Vintercamping i Valnesfjord på Facebook eller ringe 900 30 665/ 916 14 449.

Trygg turen

 • Gjør turen trygg ved å gjøre deg kjent med fjellvettreglene. På UT.no finner du en god beskrivelse av hva de ulike fjellvettreglene innebærer.
 • Skredvarsel for Saltenområdet finner du på Varsom.no.