Vårt kjøkken serverer Norsk husmannskost - både tradisjonelle og nyere retter.
Maten er i stor grad egenprodusert (laget fra grunnen av).

Det serveres en kjøtt- og en fiskerett til middag mandag til torsdag. Fredag består menyen av fisk, mens det i helgene serveres kjøttretter.

Innholdet i lunsjtilbudet varierer i løpet av uka, mens det mandager serveres suppe- og vegetarretter.

Vi følger kostholdsanbefalingene fra Helsedirektoratet.

Personer med allergier eller behov for tilrettelegging av kost, bes ta kontakt med avdelingsleder Kjøkken så snart du har fått bekreftet opphold eller så snart du kommer til oss.

Kjøkkenpersonalet deltar også i undervisning på treningskjøkken sammen med helsepersonell på gruppeopphold der en del av fokus er på vektreduksjon.

Matsal
 

Måltidsrytme
 

Hverdager
Frokost08:00 - 08:45
Lunsj11:45 - 12:30
Middag15:30 - 16:15
Kvelds19:30 - 22:30 (selvbetjening)

 

I helgene
Frokost07:00 - 0900 (selvbetjening)
Brunsj10:00 - 12:00
Middag15:30 - 16:15
Kvelds19:30 - 22:30 (selvbetjening)