Kjøkkenet har behov for kokk som kan jobbe i sommerferien og som eventuelt kan ta ekstravakter og kortere vikariater.
 

Kjøkkenet

Kjøkkenet produserer vanlig norsk kost, med bakgrunn i retningslinjer fra Statens Ernæringsråd.  Det serveres 3 måltider pr. dag med et utvalg av sunne og fristende retter.  I tillegg tilbys et ubetjent måltid.  En stor del av maten som serveres er egenproduksjon, og alle måltider serveres fra buffé.  En del av våre pasienter får spesialtilpasset mat, som en del av behandlingen.  Kjøkkenet teller i alt 10 engasjerte og positive ansatte.

 

Arbeidsoppgaver

  • tilberedning og servering av mat
  • utføre forskriftmessig renhold og holde orden i kjøkken og spisesal
  • følge rutiner og arbeidsmetoder som sikrer god kvalitet på produkter og tjenester

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til kjøkkensjef Irene M. Heimtun på e-post eller tlf. 75 60 25 78  / mob. 990 28 968.